Odpowiedz

Diety -Delegacje

Witam. Czy diety, delegacje za podróż służbową wliczają się do dochodu przy staraniu o pożyczkę gotówkową?

Odpowiedz
0 Lajków
paula_0071
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
19-04-2017
Wiadomość 1 z 4 (7 807 wyświetleń)

Re.: Diety -Delegacje

Do dochodów nie zaliczamy diety oraz delegacji. Wniosek o pożyczkę składa się na podstawie stałych dochodów, które udokumentuje np. Twój pracodawca na zaświadczeniu o zarobkach.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (7 778 wyświetleń)

Diety są moim stałym dochodem który otrzymuję co miesiąc przelewem na konto. Taką mam pracę że diety otrzymuję regularnie. Jakby to ując praca= dieta
Odpowiedz
0 Lajków
paula_0071
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
19-04-2017
Wiadomość 3 z 4 (7 762 wyświetleń)

@paula_0071 Rozumiem Twoją sytuacją. Niestety diet nie akceptujemy jako źródła dochodu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
659
123
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (7 703 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025