Odpowiedz

Całkowita spłata pożyczki

Witam mam parę pytań.
Czy jesli chcę spałacić całość pożyczki internetowej przed czasem przez bankowosc internetową z oprocentowaniem stałym to musze pisać jeszcze pismo do banku że splacam tą pożyczkę?
I czy jesli spłacę całość to coś muszę jeszcze dopłacać?
I czy wtedy kredyt bedzie juz zamknięty.

Odpowiedz
0 Lajków
elson
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
10
0
10-10-2016
Wiadomość 1 z 4 (6 179 wyświetleń)

Re.: Całkowita spłata pożyczki

Nie ma potrzeby, żebyś wysyłała do nas pismo. Wystarczy, że spłacisz całkowicie pożyczkę przez bankowość internetową lub w oddziale. Będziemy wiedzieli, że ją spłaciłaś.

Jeśli spłacisz całość pożyczki, to nie będziesz musiała niczego więcej dopłacać. Spłacasz kwotę, która pozostała na dany dzień. Kwota ta nie zawiea odsetek i pozostałych kosztów, z którego nie korzystałaś.

Tak, po spłacie całkowitej zamkniemy Twój kredyt.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (6 157 wyświetleń)

[ Edytowane ]

A jeżeli spłacę wcześniej pożyczkę to otrzymam zwrot za ubezpieczenie bo składka była wliczona w kredyt?

Odpowiedz
0 Lajków
elson
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
10
0
10-10-2016
Wiadomość 3 z 4 (6 127 wyświetleń)

Aktualnie składkę za ubezpieczenie pobieramy miesięcznie, zatem za niewykorzystany okres kredytowania składek nie pobierzemy.

Jeśli ubezpieczenie zostało pokryte jednorazowo przy uruchomieniu pożyczki, zwrócimy proporcjonalnie koszty ubezpieczenia.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
KamilaC
Moderator
Moderator icon
184
71
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (6 082 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: [UX] [Historia] [datepicker] Bardzo niewygodny tooltip

Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.

08-11-2024
Re.: problem z aplikacja banku

Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.

08-11-2024
Re.: problem z aplikacja banku

Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.

08-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy