10-10-2016 19:24
Witam mam parę pytań.
Czy jesli chcę spałacić całość pożyczki internetowej przed czasem przez bankowosc internetową z oprocentowaniem stałym to musze pisać jeszcze pismo do banku że splacam tą pożyczkę?
I czy jesli spłacę całość to coś muszę jeszcze dopłacać?
I czy wtedy kredyt bedzie juz zamknięty.
11-10-2016 08:52
Nie ma potrzeby, żebyś wysyłała do nas pismo. Wystarczy, że spłacisz całkowicie pożyczkę przez bankowość internetową lub w oddziale. Będziemy wiedzieli, że ją spłaciłaś.
Jeśli spłacisz całość pożyczki, to nie będziesz musiała niczego więcej dopłacać. Spłacasz kwotę, która pozostała na dany dzień. Kwota ta nie zawiea odsetek i pozostałych kosztów, z którego nie korzystałaś.
Tak, po spłacie całkowitej zamkniemy Twój kredyt.
12-10-2016 19:50 | Edytowano: 12-10-2016 20:04
A jeżeli spłacę wcześniej pożyczkę to otrzymam zwrot za ubezpieczenie bo składka była wliczona w kredyt?
13-10-2016 19:14
Aktualnie składkę za ubezpieczenie pobieramy miesięcznie, zatem za niewykorzystany okres kredytowania składek nie pobierzemy.
Jeśli ubezpieczenie zostało pokryte jednorazowo przy uruchomieniu pożyczki, zwrócimy proporcjonalnie koszty ubezpieczenia.
Dokładnie, u mnie też problem.
Jestem bardzo ciekaw jak Ci "eksperci" od security wyobrażają sobie bezpieczne logowanie do banku. Ja widzę starszego Pana z kartką, trudnym i skomplikowanym (bo takie za
... 12-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |