Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Błąd na stronie i aplikacji, brak pomocy

Dzień dobry.

Tydzień temu składałem wniosek o kredyt konsolidacyjny. Wniosek został odrzucony ponieważ nie dołączyłem  potrzebnym dokumentów (zaświadczenie o dochodach)

Postanowiłem złożyć wniosek ponownie, niestety podczas składania wniosku nie widziałem żadnej opcji "dodaj pliki"

Opcji nie było zarówno na aplikacji, jak i stronie. Podczas rozmowy na czacie żadnej z konsultantów (ogolnie 6 osób) nie był w stanie mi pomóc. Twierdzili, że ta opcja musi gdzieś być,ale w szczegółach oferty albo w na samym początku w opcji o dochodach. Dwukrotnie byłem przełączany do specjalisty kredytowego, który napisał zupełnie to samo. Kiedy prosiłem o sprecyzowanie gdzie dokładnie, dziwnym trafem zrywało się połączenie internetowe.

Brak jakiejkolwiek pomocy.

Opcji dodaj plik,w moim przypadku poprostu niema.

Odpowiedz
0 Lajków
lokokosi
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
24-08-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 086 wyświetleń)

Re: Błąd na stronie i aplikacji, brak pomocy

Chciałbym Ci pomóc, ale przez naszą społeczność nie mamy żadnego dostępu do danych w naszych systemach. Jeżeli nie miałeś możliwości dodania załączników w Moim ING, a analitycy poprosili Cię o dostarczenie dodatkowych dokumentów, to najlepiej będzie, jeżeli złożysz ten wniosek wraz z dokumentami bezpośrednio w oddziale banku. Możesz również podczas rozmowy na czacie w Moim ING lub telefonicznie pod numerem 32 357 00 69 poprosić o złożenie reklamacji z prośbą o wyjaśnienie, dlaczego mimo prośby o dodanie załączników nie mogłeś tego zrobić w swoim wniosku przez internet.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 041 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy