Odpowiedz

Aneks do umowy o limit odnawialny

Dzień dobry,

złożyłem w niosek o zwiększenie limitu odnawialnego na koncie. Otrzymałem pozytywną decyzję a wraz z nią aneks do dotychczasowej umowy. Jednak stwierdziłem, że nie potrzebuję zwiększenia limitu i nie będę podpisywał aneksu. Jakie konsekwencje ma niepodpisanie aneksu i czy dotychczasowa umowa nadal obowiązywać będzie bez zmian?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Odpowiedz
0 Lajków
MrOlik
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
20-10-2021
Wiadomość 1 z 4 (4 380 wyświetleń)

Re: Aneks do umowy o limit odnawialny

Dzień dobry,
jeśli nie zaakceptujesz i nie zatwierdzisz aneksu, to zwiększymy limitu zadłużenia i będziesz mógł korzystać z niego jak do tej pory.
Nie pobieramy za to żadnej opłaty.

Ilona

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1149
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 4 (4 338 wyświetleń)

Dziękuję za odpowiedź. Korzystając z okazji, jeszcze jedno pytanie - obecna umowa kończy się 22 stycznia 2022. Jest w niej zaznaczone, iż nie ma możliwości jej przedłużenia. Ma to zapewne związek z tym, że z końcem stycznia 2022 kończy się moja umowa o pracę. Czy jeśli moja umowa o pracę zostanie przedłużona, to będę mógł zwrócić się do ING o przedłużenie umowy związanej z limitem na koncie?

Odpowiedz
0 Lajków
MrOlik
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
20-10-2021
Wiadomość 3 z 4 (4 326 wyświetleń)

Tak,  wiosek o wydłużenie terminu ważności limitu zadłużenia możesz złożyć tylko w oddziale banku zanim obecna umowa wygaśnie. Poprosimy Cię o przedstawienie nowej umowy o pracę. Za aneks naliczymy 20 zł.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1149
226
07-06-2017
Wiadomość 4 z 4 (4 296 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Tragiczna jakość obsługi

Po zobaczeniu reklam rachunku osobistego oraz oprocentowania rachunku oszczędnościowego usiłowałem zostać klientem banku.
Jakie było moje zdumienie kiedy próby zdalnego założenia nie przyniosły rezulta...

12-06-2026
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Dziękuję,to juz wiem Emotikon: Szczęśliwy dodatkowy koszt takiej wpłaty 15zl 🤦🏻‍♀️
Bardziej chodzi mi o to,dlaczego tak się dzieje. Widzę,że nie tylko ja mam ten problem,choć wcześniej wszystko działało bez zarzutu.

11-06-2026
Re: Powiadomienia PUSH - zawartość

Dziękujemy za wszystkie sugestie Emotikon: Szczęśliwy

11-06-2026