Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

rozliczenie pierwszej transzy kredytu

Witam, chciałabym rozliczyć  pierwszą transzę (przesłać zdjęcia oraz skan dziennika budowy) oraz złożyć wniosek o wypłatę drugiej transzy. W bankowości mobilnej nie ma takiej możliwości, jest tylko zakończenie inwestycji i jej rozliczenie. W jaki sposób mogę to rozliczyć?

pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
hania04
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
25-01-2019
Wiadomość 1 z 2 (3 858 wyświetleń)

Re: rozliczenie pierwszej transzy kredytu

hania04 Proszę, prześlij dokumenty właśnie w ten sposób, który opisałaś. Wybierz opcję: zakończenie inwestycji i jej rozliczenie.
Wniosek o uruchomienie kolejnej transzy kredytu powinnaś złożyć u specjalisty hipotecznego w oddziale banku.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1147
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 845 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Długa analiza - refinansowanie kredytu + remont

Witam wszystkich, piszę w sprawie kredytu hipotecznego a właściwie problemu długiego oczekiwania na jego uzyskanie. Kredyt złożony przez doradcę, zweryfikowany, niczego nie brakuje, jest zdolność aż n...

15-05-2026
Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

Dzięki, za info, faktycznie dodanie current-password-0  (i po kolei numery zaczynając od 0) działa obecnie z Bitwarden więc przywrócono wygodę, super.

Jednak bezpieczeństwa to nie poprawia w żaden sp

...

15-05-2026
Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku

...

15-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy