Odpowiedz

Zmiany nieistotne o kredyt

Witam. Jesteśmy w trakcie załatwiania kredytu. Mamy zaadaptowany projekt i wydane pozwolenie na budowe. Pojawiły się teraz małe nieistotne zmiany. Planujemy z dwóch mniejszych pokoi na poddaszu zrobić jeden duży z garderoba. Do tego zmienic rozmiar 3 okien. Czy to jest jakis problem. Nadmienie ze pow.uzytkowa się nie zmieni. Czy takie zmiany mozna realizować czy trzeba mieć zgodę banku. W dodatku budowa jest systemem zleconym.OdA do Z stan deweloperski. Firma wykonuje te zmiany w pierwotnej cenie.
Odpowiedz
0 Lajków
pablo1982
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
28-05-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 163 wyświetleń)

Re: Zmiany nieistotne o kredyt

@pablo1982 Jeśli kierownik budowy wyraża zgodę na zmiany i nie będą one powodowały utrudnień związanych z odbiorem budynku to nie musisz nam tego zgłaszać Emotikon: Szczęśliwy  

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MateuszF
Moderator
Moderator icon
602
127
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 077 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Błędne zaczytywanie danych do Profilu Zaufanego - 2 imiona

Witam.

Mam w dowodzie osobistym 2 imiona i są one również wprowadzone do danych mojego konta osobistego w ING (oba imiona wyświetlają się w danych osobistych mojego konta). Natomiast Profil Zaufany prz

...

18-04-2025
Re.: Cele oszczędnościowe - przelew na cel z innego banku

No szkoda. Przydałaby mi się taka możliwośc, jakiś tag w tytule czy coś. 

18-04-2025
Re.: Cele oszczędnościowe - przelew na cel z innego banku

Nie mamy takiej możliwości. Cel ustalasz na swoim koncie oszczędnościowym, nie ma osobnego numeru rachunku. Wpłatę zrobisz, albo przez przelew własny w Moje ING, albo po wejściu w dany cel.

18-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy