21-05-2021 20:36
Witam, składaliśmy wniosek na 500 tyś. wkład własny to działka i prace wykonane za własną gotówkę proporcja to jakieś 60tyś prace i 65 działka. Bank zaproponował nam kwotę 473tyś. czy to znaczy, że te 27tyś będziemy musieli dorzucić także z własnej gotówki? Czy może wkład zmniejszy się proporcjonalnie do zmniejszonej kwoty kredytu?
24-05-2021 10:07
Jeśli jest to budowa domu, to brakującą kwotę powinieneś wnieść samodzielnie, jako wkład własny.
Przez Społeczność nie mamy jednak dostępu do danych w systemie, żeby szczegółowo to dla Ciebie sprawdzić. Dlatego najlepiej będzie, jeśli skontaktujesz się ze specjalistą, u którego kompletowałeś dokumenty.
Dzień dobry
Po zalogowaniu się nie widzę stanu kont.
Do niedawna było to w normalnym domyślnym widoku, obecnie jest poukrywane.
Można włączyć widok tabeli.
Czy jest opcja aby ten widok był domyślny ?
28-12-2024Szukam odpowiedzi tutaj. Na czacie już próbowałam. A zresztą już sobie sama pomogłam. Bo zleciłam zablokowane środki jako przelew wynagordzeń. I niestety dopiero teraz uzyskałam informację, że można o
... 28-12-2024Czy nie łatwiej po prostu udostępnić tę funkcjonalność zamiast tak bez sensu kombinować? Przypominam, że bank ING pracuje nad tym zagadnieniem już ponad 6 lat. Wygląda to trochę tak, jakby w dziale IT
... 28-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
5 | |
5 | |
4 | |
2 |