Odpowiedz

Wielkość działki

Witam. Posiadam z małżonką działkę o pow. "równo" 3000m2. Najchetniej skorzystalibysmy z kredytu w Ing, ponieważ mamy tu konto. Nasz doradca twierdzi, że ing nie udzieli kredytu pod budowę domu, ponieważ ziemia może mieć maxymalnie 2999m2. Natomiast na stronie jest zapis, że do 3000m2. Jaka jest prawda? Dodam, że mamy wkład własny, a ltv mamy perfekcyjne. Działka jest rolna, warunki zabudowy już są, pozwolenie już jest, stan 0 już jest.
Odpowiedz
0 Lajków
Mincel
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
28-12-2018
Wiadomość 1 z 2 (3 780 wyświetleń)

Re: Wielkość działki

Dla działek o powierzchni od 3 000 mkw – 4 999,99 mkw nie zabezpieczymy się jeżeli oprócz przeznaczenia mieszkaniowego działka posiada przeznaczenie takie jak: lasy, łąki, pastwiska, rola lub nieużytki.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 759 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Katowice Szopienice - brak wpłatomatu

Cześć, 

W 2024 roku zostały "przekazane sugestie do odpowiedniego działu" - proszę o informacje jaką decyzję podjął odpowiedni dział? Kiedy i pod jakim adresem zostanie postawiony wpłatomat? 

15-01-2026
Re: Likwidacja IKZE przed upływem 14 dni od otwarcia

Jeśli zawarłeś umowę IKZE oszczędnościowego internetowo, to możesz od niej odstąpić do 14 dni od zawarcia umowy. Oświadczenie możesz złożyć w placówce. 

13-01-2026
Niedziałające skróty klawiszowe w polu kwota przy wykonywaniu przelewu

Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr

...

13-01-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy