Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Wakacje kredytowe a saldo kredytu hipotecznego

Dzień dobry,
Złożyliśmy z mężem wniosek o wakacje kredytowe. Zauważyliśmy że saldo kredytu pozostałego do spłaty wzrosło. Czy ktoś tak ma/miał? Czy bank jakoś wyjaśnił? Czy to błąd jak z harmonogramem?
Odpowiedz
0 Lajków
AgulaGk
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
04-08-2022
Wiadomość 1 z 2 (1 706 wyświetleń)

Re: Wakacje kredytowe a saldo kredytu hipotecznego

Harmonogram po zawieszeniu spłaty może zawierać błędy. W harmonogramie możemy wprowadzić zawieszenie tylko jednej raty. Po tym, jak zakończy się okres, na który zawiesiliśmy spłatę, pokażemy nowe dane w harmonogramie. 

Może to również wynikać z podwyższonych odsetek, które będą korygowane w dniu płatności raty. Dla pewności zachęcam do kontaktu z czatem w Moim ING. Sprawdzimy to.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (1 405 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Ja tam migrowalem na mbank, na ing wyplata przychodzi i zostawiam tyle co na hipoteczny+rachunki i nic wiecej tu nie mam, reszta blikiem idzie na mbank. Nawet z karty zrezygnowalem, ten bank to porazk...

23-03-2025
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy