Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Uwaga PILNE: Decyzja Ostateczna Bank oczekuje wyzszego wkladu wlasnego
11-03-2020 21:18
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Dobry wieczor,
Uwaga PILNE:
Otrzymalam pozytywna decyzje ostateczna,
Niestety doradca bez mojej wiedzy rozpisal wniosek kredytowy na: 1 transza zakup 2 transza remont.
Zamiast 2 transz tylko na zakup mieszkania.
Wklad wlasny zostal juz wplacony deweloperowi pare tygodni temu 20% ceny zakupu zgodnie z umowa deweloperska.
W zwiazku z takim podzialem transz bank do udzielenia kredytu oczekuje ze wplace wklad wlasny w wysokosci ponad 40%. Na co poprostu nie mam w tej chwili srodkow . Umowa deweloperska zostala juz podpisana a tam jasno jest rozpisane ze moj wklad wlasny to 20% a od banku 2 transze po 40%.
I teraz pytanie,
Czy mozna po decyzji ostatecznej przed podpisaniem umowy w oddziale zmodyfikowac wysokosci transzy ?
Albo zrezygnowac z transzy na remont i wlaczyc ja do transzy na zakup mieszkania?
Dziekuje z gory za odpowiedzi.
Uwaga PILNE:
Otrzymalam pozytywna decyzje ostateczna,
Niestety doradca bez mojej wiedzy rozpisal wniosek kredytowy na: 1 transza zakup 2 transza remont.
Zamiast 2 transz tylko na zakup mieszkania.
Wklad wlasny zostal juz wplacony deweloperowi pare tygodni temu 20% ceny zakupu zgodnie z umowa deweloperska.
W zwiazku z takim podzialem transz bank do udzielenia kredytu oczekuje ze wplace wklad wlasny w wysokosci ponad 40%. Na co poprostu nie mam w tej chwili srodkow . Umowa deweloperska zostala juz podpisana a tam jasno jest rozpisane ze moj wklad wlasny to 20% a od banku 2 transze po 40%.
I teraz pytanie,
Czy mozna po decyzji ostatecznej przed podpisaniem umowy w oddziale zmodyfikowac wysokosci transzy ?
Albo zrezygnowac z transzy na remont i wlaczyc ja do transzy na zakup mieszkania?
Dziekuje z gory za odpowiedzi.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wiadomość 1 z 2
(2 779 wyświetleń)
12-03-2020 21:29
Re: Uwaga PILNE: Decyzja Ostateczna Bank oczekuje wyzszego wkladu wlasnego
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ta sytuacja wymaga sprawdzenia w naszym systemie. Proszę żebyś do nas zadzwonił - 32 357 00 57. Sprawdzimy jak będziemy mogli pomóc. Infolinia jest czynna w dni robocze od 8.00 do 20.00 oraz w soboty od 8.00 do 16.00.
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj