Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Uwaga PILNE: Decyzja Ostateczna Bank oczekuje wyzszego wkladu wlasnego

Dobry wieczor,
Uwaga PILNE:
Otrzymalam pozytywna decyzje ostateczna,
Niestety doradca bez mojej wiedzy rozpisal wniosek kredytowy na: 1 transza zakup 2 transza remont.
Zamiast 2 transz tylko na zakup mieszkania.
Wklad wlasny zostal juz wplacony deweloperowi pare tygodni temu 20% ceny zakupu zgodnie z umowa deweloperska.

W zwiazku z takim podzialem transz bank do udzielenia kredytu oczekuje ze wplace wklad wlasny w wysokosci ponad 40%. Na co poprostu nie mam w tej chwili srodkow . Umowa deweloperska zostala juz podpisana a tam jasno jest rozpisane ze moj wklad wlasny to 20% a od banku 2 transze po 40%.
I teraz pytanie,
Czy mozna po decyzji ostatecznej przed podpisaniem umowy w oddziale zmodyfikowac wysokosci transzy ?
Albo zrezygnowac z transzy na remont i wlaczyc ja do transzy na zakup mieszkania?
Dziekuje z gory za odpowiedzi.
Odpowiedz
0 Lajków
Missatomicbomb
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
11-03-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 529 wyświetleń)

Re: Uwaga PILNE: Decyzja Ostateczna Bank oczekuje wyzszego wkladu wlasnego

Ta sytuacja wymaga sprawdzenia w naszym systemie. Proszę żebyś do nas zadzwonił - 32 357 00 57. Sprawdzimy jak będziemy mogli pomóc. Infolinia jest czynna w dni robocze od 8.00 do 20.00 oraz w soboty od 8.00 do 16.00.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
177
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 439 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Re.: Limit zadłużenia

Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn

...

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy