Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Urlop wychowawczy na umowie o pracę na czas nieokreślony i DG a zdolność kredytowa
18-03-2023 14:57
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam,
mam umowę o pracę na czas nieokreślony, ale aktualnie przebywam na bezpłatnym urlopie wychowawczym. W jego trakcie rozpoczęłam działalność gospodarczą, z której teraz mam regularne dochody. Działalność prowadzę już dwa lata. Razem z mężem planujemy wziąć kredyty hipoteczny. Czy dla banku moja umowa o pracę będzie miała jakiekolwiek znaczenie przy ustalaniu zdolności kredytowej, czy nie? Mąż ma także umowę na czas nieokreślony.
Uprzejmie proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie, Ania
mam umowę o pracę na czas nieokreślony, ale aktualnie przebywam na bezpłatnym urlopie wychowawczym. W jego trakcie rozpoczęłam działalność gospodarczą, z której teraz mam regularne dochody. Działalność prowadzę już dwa lata. Razem z mężem planujemy wziąć kredyty hipoteczny. Czy dla banku moja umowa o pracę będzie miała jakiekolwiek znaczenie przy ustalaniu zdolności kredytowej, czy nie? Mąż ma także umowę na czas nieokreślony.
Uprzejmie proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie, Ania
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
20-03-2023 09:58
Re: Urlop wychowawczy na umowie o pracę na czas nieokreślony i DG a zdolność kredytowa
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą kredytu hipotecznego.
Jeśli aktualnie nie otrzymujesz wynagrodzenia z tytułu umowy o pracę, do badania zdolności możemy wziąć pod uwagę tylko umowę o pracę męża oraz Twoją działalność gospodarczą.
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj