08-03-2021 13:31
Cześć,
podpisałam umowę z Bankiem na kredyt hipoteczny z oprocentowaniem stałym. Inwestor nie wyrobił się w pierwszym terminie w związku z czym aneksowałam umowę o 60 dni. Dziś dowiaduję się, że inwestor nadal nie wyrobi się w terminie.. Czy istnieje szansa kolejnego aneksowania? W banku powiedzieli mi przy pierwszym aneksie, że 60 dni to max. Obecnie oczekuję telekonsultacji z bankiem ale mam ją za parę dni..
09-03-2021 13:49
@agnieszka_w1126 Proszę, skontaktuj się pilnie ze swoim doradcą hipotecznym. Niestety, ale jest bardzo możliwe, że nie będziemy mieli możliwości przedłużenia tego terminu z uwagi na wybrane przez Ciebie oprocentowanie stałe.
Przykro nam to czytać, tutaj jednak nie mamy dostępu do Twojej sprawy aby się do niej odnieść. Przekazaliśmy jednak opinię do odpowiedniego działu.
06-08-2026Przykro nam to czytać, tutaj jednak nie mamy dostępu do Twojej sprawy aby się do niej odnieść. Przekazaliśmy jednak opinię do odpowiedniego działu.
06-08-2026Przykro nam to czytać, tutaj jednak nie mamy dostępu do Twojej sprawy aby się do niej odnieść. Przekazaliśmy jednak opinię do odpowiedniego działu.
06-08-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |