Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Problem ze sprawdzeniem statusu wniosku

Dzień dobry,

2 tygodnie temu złożyłem wniosek o kredyt hipoteczny (wraz z operatem). Ostatnio chciałem sprawdzić status wniosku na stronie. Niestety cały czas dostaję błąd "Nie udało się pobrać danych. Spróbuj później lub skontaktuj się ze swoim specjalistą.". Jaki może być tego powód?

Pozdrawiam,

Szymon

Odpowiedz
0 Lajków
simon
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
01-03-2019
Wiadomość 1 z 2 (4 087 wyświetleń)

Re: Problem ze sprawdzeniem statusu wniosku

Przepraszamy za kłopoty związane ze sprawdzeniem statusu wniosku. Mamy teraz zgłoszony błąd techniczny i sprawdzenie statusu na stronie nie jest możliwe. Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Prosimy o trochę cierpliwości.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
673
135
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (4 022 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Wpłatomat zabrał pieniądze i ich nie zaksięgował „Awaria wpłatomatu”

Dzień dobry,

dzisiaj, około godziny 16:50, wpłatomat zatrzymał wpłacane przeze mnie pieniądze w kwocie 400 zł.

Po wybraniu kwoty i otwarciu wpłatomatu umieściłam w nim banknoty. Po zamknięciu urządzenie

...

20-09-2026
Re: Pozytywna decyzja kredytowa problem z 1 transzą

Tutaj nie jesteśmy w stanie odnieść się do tej sytuacji. W tej sprawie skontaktuj się bezpośrednio z doradcą, u którego składałeś wniosek.

14-09-2026
Re: Zagubiony terminal

Tutaj nie jesteśmy w stanie sprawdzić szczegółów Twojej sytuacji. Prosimy, abyś złożył oficjalne zgłoszenie w tej sprawie. Możemy je przyjąć na czacie w Moim ING lub na infolinii: 32 357 00 24. Specja

...

14-09-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy