Odpowiedz

Kredyt hipoteczny

Witam,
Mam pytanie, złożyłam wniosek o kredyt hipoteczny w dniu 25.09.2020 wraz z operatem szacunkowym
Tydzień temu bank poprosił o oświadczenie z informacją dlaczego moje dochody w każdym miesiącu odrobinę się różnią. Dokument został dosłany tego samego dnia. Do dziś cisza... Jak długo to może jeszcze potrwać? Boję się, że umowa przedwstępna się przeterminuje...
Odpowiedz
0 Lajków
Ann04
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
26-10-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 220 wyświetleń)

Re: Kredyt hipoteczny

Cieszę się, że wybrałaś naszą ofertę. Od złożenia kompletu dokumentów decyzję podejmiemy do 21 dni kalendarzowych. 
To na jakim etapie jest Twój wniosek możesz sprawdzić na naszej stronie internetowej

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Były moderator
Były moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 102 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Awaria wpłatomatu

W dniu 03.11 wpłaciłam 3620zł w urządzeniu Planet Cash. Pojawił się komunikat awaria modułu wpłat. Karta została zwrócona, ale banknoty nie.  Wpłata nie została zaksięgowana. Wydruku potwierdzenia nie

...

07-11-2025
Re.: Tryb ciemny

Żenujące tempo wdrażania. Założyłem właśnie drugie konto w innym banku i od kopa tryb ciemny. Moderator jak ma tak odpowiadać co roku to lepiej żeby się nie kompromitowal i nie odpowiadał. Po 4 latach...

06-11-2025
Re.: Czas oczekiwania na decyzję

Witam, 30.10.2025 dostałem SMS: Analizujemy Twój wniosek o kredyt hipoteczny. Ile czasu może potrwać cała procedura aż do ostatecznej decyzji?

06-11-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy