Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Kredyt hipoteczny na wykup udziałów
11-10-2021 08:17
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Dzień dobry .
Razem z bratem posiadamy dom po rodzicach w równej części. Chciałabym wziąć kredyt na jego spłatę oraz remont. Czy bank udzieli mi takiego kredytu gdzie nasza wspólna nieruchomość będzie zabezpieczeniem ? Czy wymagany jest w takiej sytuacji wkład własny ?
Razem z bratem posiadamy dom po rodzicach w równej części. Chciałabym wziąć kredyt na jego spłatę oraz remont. Czy bank udzieli mi takiego kredytu gdzie nasza wspólna nieruchomość będzie zabezpieczeniem ? Czy wymagany jest w takiej sytuacji wkład własny ?
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wiadomość 1 z 2
(2 362 wyświetleń)
12-10-2021 06:26
Re: Kredyt hipoteczny na wykup udziałów
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
W opisanej przez Ciebie sytuacji możemy zabezpieczyć się na nieruchomości. Jeśli będzie ona stanowiła co najmniej 20% inwestycji, to nie będziemy potrzebowali innego wkładu własnego.
Chętnie przedstawimy Ci naszą ofertę. W tym celu zapraszamy do kontaktu ze specjalistami hipotecznymi na infolinii 32 357 00 65 lub czacie (zakładka Kontakt na naszej stronie internetowej).
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj