Odpowiedz

Kredyt dla dwóch osób a konto

Witam,

Z żoną otrzymaliśmy pozytywną decyzję kredytową, pozostało ją tylko podpisać. Konto w ING posiadam tylko ja, a jak mnie poinformowano na infolinii nie ma możliwości podpisania tej umowy w oddziale, więc żona musi założyć konto. Czy zaraz po podpisaniu będzie mogła go zamknąć, a konieczność posiadania aplikacji, systemu bankowości, wpływów itp będzie dotyczyła wyłącznie mojego konta?

Odpowiedz
0 Lajków
Chips
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
15-07-2026
Wiadomość 1 z 3 (377 wyświetleń)

Re.: Kredyt dla dwóch osób a konto

Jak długo czekaliście na decyzję pozytywną?
Odpowiedz
0 Lajków
Magda101
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
16-07-2026
Wiadomość 2 z 3 (348 wyświetleń)

Re.: Kredyt dla dwóch osób a konto

Niestety nie mamy tu wglądu do przedstawionej Ci oferty kredytu hipotecznego. Proszę skontaktować się z nami przez szyfrowane kanały dostępu. Możesz napisać do nas na czacie po zalogowaniu się do aplikacji Moje ING. Jeśli preferujesz kontakt telefoniczny, możesz też zadzwonić pod ten numer telefonu 32 357 00 57. Doradcy są dostępni w tych kanałach kontaktu w dni robocze od 8:00 do 18:00 godziny.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
JacekJ1
Moderator
Moderator icon
10
1
29-05-2024
Wiadomość 3 z 3 (315 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Błędne daty w potwierdzeniach z ING

już pisałem, przyjęliście to nawet jako reklamację i dostałem oficjalną informacje że tak jest dobrze  Emotikon: LOL

05-08-2026
Re.: Dramat - procesowanie wniosku ponad 6 tygodni i cisza

Moje doświadczenia z tym bankiem są równie dramatyczne. To po prostu skandal. Oceniam sposób rozpatrzenia mojej reklamacji skrajnie negatywnie. Przez cały proces miałem wrażenie, że celem banku nie by...

05-08-2026
Re.: Kredyt hipoteczny - absurdalne decyzje analityka

Oceniam sposób rozpatrzenia mojej reklamacji skrajnie negatywnie. Przez cały proces miałem wrażenie, że celem banku nie było rzetelne wyjaśnienie sprawy, lecz znalezienie kolejnych powodów do odwlekan...

05-08-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy