Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Re: Ile trwa proces oczekiwania na decyzję ws hipoteki

u mnie nawet nie było alertu bik, a mija 19 dzień roboczy od zmiany na 2. analizujemy dokumenty. Porażka

Odpowiedz
0 Lajków
karola130
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
79
7
13-11-2020
Wiadomość 11 z 14 (5 665 wyświetleń)

Re.: Ile trwa proces oczekiwania na decyzję ws hipoteki

miała Pani chociaż alert Bik? jeśli nie to nawet nie ruszyli dokumentów...............

Odpowiedz
0 Lajków
karola130
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
79
7
13-11-2020
Wiadomość 12 z 14 (5 663 wyświetleń)

Ja składałam 9.11 i żadnej decyzji do tej pory a operat złożyłam trochę później ... Jakaś masakra, oby wkoncu była jakaś wstępna ...
Odpowiedz
0 Lajków
Dl11
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
27
0
03-12-2020
Wiadomość 13 z 14 (5 582 wyświetleń)

@Karola Alert BIK nie jest żadnym wyznacznikiem, z wpisów na forum zdecydowana większość zapytanie w BIK miała w dniu decyzji lub dzień przed decyzją. Dla banku najbardziej wiarygodny jest stan bieżący, a nie sprzed tygodnia czy dwóch.

Odpowiedz
0 Lajków
dalena
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
45
13
17-11-2020
Wiadomość 14 z 14 (5 393 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku

...

13-05-2026
Re: BLIK nie działa po jednej nieudanej próbie

Nie będę wam za darmo pomagał w debugowaniu błędu. Scenariusz znacie. Problem występuje zawsze w opisanej sytuacji, od co najmniej kliku tygodni. Możecie go naprawić, albo mieć klienta gdzieś i to ola

...

13-05-2026
Re: BLIK nie działa po jednej nieudanej próbie

Ta sytuacja wymaga sprawdzenia. Prosimy o kontakt na czacie w Moim ING oraz o przekazanie dokładnej daty i godziny wystąpienia problemu. 

13-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy