Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Re: Ile trwa proces oczekiwania na decyzję ws hipoteki

u mnie nawet nie było alertu bik, a mija 19 dzień roboczy od zmiany na 2. analizujemy dokumenty. Porażka

Odpowiedz
0 Lajków
karola130
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
79
7
13-11-2020
Wiadomość 11 z 14 (4 237 wyświetleń)

Re.: Ile trwa proces oczekiwania na decyzję ws hipoteki

miała Pani chociaż alert Bik? jeśli nie to nawet nie ruszyli dokumentów...............

Odpowiedz
0 Lajków
karola130
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
79
7
13-11-2020
Wiadomość 12 z 14 (4 235 wyświetleń)

Ja składałam 9.11 i żadnej decyzji do tej pory a operat złożyłam trochę później ... Jakaś masakra, oby wkoncu była jakaś wstępna ...
Odpowiedz
0 Lajków
Dl11
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
27
0
03-12-2020
Wiadomość 13 z 14 (4 154 wyświetleń)

@Karola Alert BIK nie jest żadnym wyznacznikiem, z wpisów na forum zdecydowana większość zapytanie w BIK miała w dniu decyzji lub dzień przed decyzją. Dla banku najbardziej wiarygodny jest stan bieżący, a nie sprzed tygodnia czy dwóch.

Odpowiedz
0 Lajków
dalena
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
45
13
17-11-2020
Wiadomość 14 z 14 (3 965 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Obniżenie marży po 7 latach spłaty

Witam wszystkich, proszę o informację czy jest możliwość obniżenia marży do kredytu hipotecznego zawartego w 2017 roku ?
Około 80% raty obecnie to odsetki, kapitał praktycznie się nie zmniejsza, szukam...

20-01-2025
Re: Zlecenie stałe - Przelew podatkowy

@MateuszF - ile osób musi być zainteresowanych takim rozwiązaniem żeby zostało wprowadzone? W żadnych innym banku nie miałam takich problemów, to rozwiązanie jest szeroko stosowane od lat. Czy musimy

...

20-01-2025
Kredyt hipoteczny na połówkę bliźniaka

Czy istnieje możliwość uzyskania kredytu hipotecznego na budowę połowy bliźniaka (druga połowa realizowana przez innego inwestora)? Planujemy dokonać podziału działki na dwie części oraz uzyskać osobn

...

20-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy