Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Godzina publikacji średnich kursów NBP

Wiatam, Dzień Dobry Emotikon: Szczęśliwy

Pytanie w zasadzie jak w temacie.

Na stronie NBP "dziesiąt" minut temu opublikowano aktualne kursy walut, a u Państwa cały czas kursy z dnia poprzedniego. Chcę przeliczyć ratę w CHF wg kursu NBP i jeszcze zdążyć zrobić przelew z innego banku. Wymagalnośc raty na dzisiaj. Mogę korzystać z tabeli "A" NBP KURSY WALUT i nie czekac na potwierdzenie kursu na Waszej stronie ? Dziękuję i pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
micszc
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
10-02-2016
Wiadomość 1 z 2 (3 834 wyświetleń)

Re.: Godzina publikacji średnich kursów NBP

Raty kredytu w CHF do końca 2016 roku księgujemy po średnim kursie Narodowego Banku Polskiego. Możesz przelać środki na poczet raty korzystając  z informacji prezentowanej na stronie NBP.

Udostępniamy te same informacje na naszej stronie niedługo po tym kiedy prezentuje je NBP.

Odpowiedz
0 Lajków
MateuszO
Były moderator
Były moderator icon
25
9
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 821 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Pozytywna decyzja kredytowa problem z 1 transzą

Dzień dobry, uzyskałem pozytywną decyzję kredytową, ale najprawdopodobniej zostałem wprowadzony w błąd przez doradcę. Sytuacja wygląda następująco:

a) mam pozytywną decyzję 

b) jeszcze kilka dni na pod

...

13-09-2026
Re: Zagubiony terminal

No właśnie problem w tym, że na infolinii nikt nic nie wie i jestem odsyłany od jednej osoby do drugiej i w sumie tyle, bez żadnych wyjaśnień...

13-09-2026
Re: operacje zaplanowane

Prosimy, napisz do nas w godzinach dostępności czatu po zalogowaniu do Mojego ING lub aplikacji mobilnej. Sprawdzimy zaplanowane płatności na koncie. Jeśli będzie to konieczne, to zgłosimy sprawę do a

...

13-09-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy