27-09-2020 11:15
Witam!
jestem na etapie kompletowania dokumentow na złożenie wniosku o kredyt hipoteczny, ,przezgladajac na rozne warianty (oferty) , prosze o mała podpowiedź czy poniższa charaketerystyka energyteczna domu pozwala na uzyskanie kredytu w ofercie 'eco -kredyt' .
jest troche tych wspołczynnikow i nie wszystkie są dla mnie jasne w konfrontacji z tym co jest w regulaminie eco-kredyt na stronie ING.
pozdrawiam
P.
28-09-2020 11:27
@bozzy1987 Przy ekokredycie sprawdzamy roczne zapotrzebowanie na energię użytkową do ogrzewania i wentylacji. Wskaźnik EUco+w dla domu energooszczędnego musi wynosić nie więcej niż 40 Kwh/(m2rok). Z przesłanego skanu nie wynika czy energia użytkowa jest tylko na ogrzewanie i wentylacje czy uwzględnia również ciepła wodę. Najlepiej skonsultować dokumenty projekty ze specjalista u którego będzie składny wniosek.
Na wydanie decyzji kredytowej standardowo potrzebujemy 21 dni kalendarzowych od chwili, gdy przekażesz nam wszystkie dokumenty. Trudno nam się tutaj odnieść do sytuacji, którą opisujesz. Możliwe, że w
... 20-07-2025Witam
Też mnie tak oszukali, złożyłem 3 reklamacje, złodzieje. Jak odzyskam pieniądze to zamknę wszystko po 20 latach bycia ich klientem.
Brak jest dostatecznej informacji, że stracisz dostęp do pien
... 18-07-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
14 | |
3 | |
2 | |
2 | |
1 |