09-02-2024 14:53
Dzień dobry,
Jakie dokumenty są wymagane przy składaniu wniosku o kredyt hipotetyczny w celu potwierdzenia osiąganych dochodów i bieżących wydatków? W jakiej formie są wysyłane dokumenty? Czy jest to poprzez system bankowy, mail czy osobiście?
Czy bank na wstępnym bądź późniejszym etapie może zażyczyć sobie wyciągów bankowych z innego banku na które wpływa wynagrodzenie czy wystarczające będzie zaświadczenie z pracy o dochodach oraz potwierdzenia przelewów? Czy bank może wymagać pełnych wyciągów w celu analizy wydatków? Jeżeli tak, z jakiego okresu mogą być potrzebne takie wyciągi?
10-02-2024 15:08
Dziękuję za zainteresowanie naszą propozycją. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na takim spotkaniu otrzymasz odpowiedzi na wszystkie pytania. Jeśli jesteś naszym klientem na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING wybierz: Pomoc i kontakt (na dole strony) -> Skontaktuj się -> Spotkania ze specjalistą ING. Możesz również umówić się na stronie www.ing.pl wybierając kolejno: Kontakt -> Umów spotkanie.
Z dostępnych opcji polecam wybór spotkania wideo, na którym możesz porozmawiać z dowolnego miejsca, nie tracąc czasu na dojazd. Rozwiązanie to jest bardzo proste – nie trzeba niczego instalować, wystarczy wejść w linka, który prześlemy na mejla. Będziesz mógł zobaczyć naszego specjalistę oraz przygotowane materiały.
Wiem, że nie macie tu takich możliwości, ale zamiast pisać kolejny raz na prywatnym czacie postanowiłam napisać publicznie,
bo takie sprawy trzeba nagłaśniać, a ludzi w podobnej sytuacji jest zdecydowa
... 17-02-2026Przepraszam Cię za kłopot z wpłatą. Tutaj nie mamy wglądu w dane w systemie bankowym i nie możemy się odnieść do samej reklamacji lub ruchów na Twoim koncie. Przekazałem prośbę o przyspieszenie do odp
... 17-02-2026Postanowiłam również napisać na szerszym forum o swoim problemie, bo czytając tutaj i na innych forach o skali
podobnych spraw to się włos na głowie jeży.
30.01.2026 przed godz.19.00 wpłacałam pieniądz
... 17-02-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 |