Odpowiedz

Decyzja a umowa przedwstepna

Witam,

Czy bank bierze pod uwage terminy zawarte w umowie przedwstepnej kupna mieszkania z rynku wtornego?

Wniosek zostal zlozony 2.05 i trafil do analizy 10.05 po czym 13.05 okazalo sie ze brakuje jednego dokumentu wiec wrocilismy do etapu 1/6. Wszytskie braki zostaly uzupelnione tego samego dnia i do dzisiaj cisza - status to nadal "Dziekujemy za wybor naszego banku. Twoje dokumenty czekaja na anazlize."

Umowe przedwstepna mamy podpisana do 28.06 i zastanawiam sie czy jest to w ogole brane pod uwage przy procesowaniu wniosku?

Bo jesli nie to zdecydujemy sie na inny bank skoro ING nie radzi sobie z iloscia wnioskow i ma za nic klientow z 20+ letnim stazem.

Odpowiedz
0 Lajków
shoushetteee
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
15-05-2024
Wiadomość 1 z 2 (1 298 wyświetleń)

Re.: Decyzja a umowa przedwstepna

Prosimy, skontaktuj się w tej sprawie z doradcą u którego składałaś wniosek. Przez forum nie możemy zweryfikować szczegółów dotyczących Twojego wniosku

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
596
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (1 185 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy