Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Brak zmiany wysokości rat po wakacjach kredytowych - zmiana oprocentowania kredyty w czerwcu 2020

Proszę o wyjaśnienie, dlaczego po wakacjach kredytowych i w ich czasie zmianie oprocentowania kredytu hipotecznego, w systemie widnieją raty z marca 2020 i skrócił się czas kredytu o 9 lat ? 

Odpowiedz
0 Lajków
Festexx
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
01-10-2020
Wiadomość 1 z 2 (1 793 wyświetleń)

Re: Brak zmiany wysokości rat po wakacjach kredytowych - zmiana oprocentowania kredyty w czerwcu ...

Przez społeczność tego nie sprawdzimy Emotikon: Smutny Chciałabym to dla Ciebie wyjaśnić, jednak wymaga to dostępu do systemu. Dlatego proszę o kontakt na czacie w Moim ING. Możesz też w tej sprawie do nas zadzwonić (32 357 00 57).

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
566
126
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (1 722 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta

aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta. Po przycisku dalej po paru chwilach jest zwykly ekran smartfona a po przełączeniu na aplikację jest znowu wszystko od początku,

...

23-04-2026
problem z zalozeniem konta

Mam następujący problem podczas zakładania konta w aplikacji. Gdy mam zrobić zdjęcie tyłu dowodu, mogę trzymać go bardzo długo pod różnym kątem i w różnym świetle, ale aplikacja nie chce zrobić zdjęci

...

23-04-2026
Re.: Uruchomienie kredytu hipotecznego

Tutaj nie możemy odnieść się do tej sytuacji. Mogą to sprawdzić nasi specjaliści hipoteczni, gdy potwierdzą dane w systemie. Zapraszamy do kontaktu z nami na czacie w Moim ING lub pod numerem 32 357 0

...

22-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy