Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Aktualizacja oznaczenia nieruchomości w księdze wieczystej

Bardzo proszę o pomoc w rozwikłaniu o co chodzi w warunku do uruchomienia kredytu hipotecznego- "Aktualizacja oznaczenia nieruchomości w księdze wieczystej". Kupujemy dom. W KW są tylko wymieniowe działki które składają się na nieruchomość. Pani z banku twierdzi że chodzi o wykazanie dokładnie domu. Notariusz uważa że wystarczy zmienić oznaczenie w KW na zabudowaną. Trzecia opcja to korekta adresu, gdyż widnieje w niej omyłkowo sąsiednia gmina? 

Odpowiedz
0 Lajków
adder88
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
29-04-2022
Wiadomość 1 z 2 (1 754 wyświetleń)

Re: Aktualizacja oznaczenia nieruchomości w księdze wieczystej

Aby odpowiedzieć, musimy sprawdzić informacje w systemie bankowym. Prosimy, skontaktuj się z naszymi specjalistami z zakresu kredytów hipotecznych:
- na czacie w Moim ING lub
- telefonicznie +48 32 357 00 57.

Są dostępni w dni robocze od 8:00 do 20:00 i w soboty 8:00 - 16:00 Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
594
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (1 700 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

@ChrisPL Jeżeli masz kłopot z płatnością, prosimy skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING. Czat znajdziesz na dole strony po zalogowaniu. Specjalista sprawdza, co jest tego powodem. 

24-03-2025
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Ja tam migrowalem na mbank, na ing wyplata przychodzi i zostawiam tyle co na hipoteczny+rachunki i nic wiecej tu nie mam, reszta blikiem idzie na mbank. Nawet z karty zrezygnowalem, ten bank to porazk...

24-03-2025
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy