Konta oszczędnościowe

Odpowiedz

Sortowanie celi oszczednosciowych i auto transakcje

Witam serdcznie,

Czy jest jakies logiczne wytłumaczenie czemu cele oszczędnościowe nie są posortowane? 

Ja korzystam z wielu celi, na początku miesiąca przelawam tam pieniądze i muszę przyznać że process jest dość 'frustrujący' i chodzi głównie o sortowanie:

1. Dokonując przelewu z Konta oszczędnościowego na cel - trzeba szukać i przewijać cele - za każdym razem sortowanie jest inne - to naprawdę nie pomaga jak mam cel na Literę "S" a jest na początku listy a cel na literę "D" - na końcu listy. 
2. Dlaczego nie ma opcji szybkiego wyszukiwania celi po kilku znakach - bardzo powszechne rozwiązanie dzisiaj na stronach internetwoych - ale nie ma tego u was. Jak muszę przelać pieniądze na cel związany ze rachunkami ... to nie mogę napisać "rach..." i zostaną wyświetlone tylko cele które sią zaczynają na "rach...". Taka opcja jest u was w wielu miejscach - ale nie w celach Emotikon: Smutny 
3. Przelewanie z celu na ROR - np aby zeszło zlecenie stałe - nie można szybko znaleźć celów - Punkt 1 i 2 znowu uderza mocno. 
4. NIe można ustawić zlecenia stałego z celu - dlaczego?

Przyznaję że jest to uciążliwe - ja znajduję dużą wartość w celach - ale żeby w 2026 roku robić wszystkie operacje ręcznie i poprzez skorowanie - to jest bardzo nie właściwe z mojego punktu widzenia. 

Ja dużo pracuję na Applikacji webowej (mniej na applikacji w telefonie) i jest mi naprawdę przykro jak bank sprawia że się spędza wiele czasu nad prostymi zadaniami.

Sam pracuję w IT i wiem że sortowanie danych i szukanie danych for pewnych 'znakach' są prostymi do zaimportowania funkcjami. Oczywiście musi to przejść pewien proces weryfikacji przez QA. Ale naprawdę proszę pomyśleć o UX że świat klikania i przewijania jest bardzo ale to bardzo nie efektywny do 'wszystkiego' co robi użytkownik. 

Czy jest jakaś szansa by nad tym pracować? Poprawić czy ulepszyć aby na końcu wykonywanie prostych czynności zajmowało naprawdę mało czasu a nie tak dużo jak teraz.

Odpowiedz
0 Lajków
MarcinP79
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
26-10-2025
Wiadomość 1 z 1 (16 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Polecam: Poznań

Dziękujemy za super wpis oraz docenienie! Bardzo nas cieszy, że bankowanie z nami przynosi na myśl tyle pozytywnych odczuć.

11-09-2026
Re.: Invis Pay

A Fidesmo Pay? Płatności m.in. zegarkami Honor?

11-09-2026
Sortowanie celi oszczednosciowych i auto transakcje

Witam serdcznie,

Czy jest jakies logiczne wytłumaczenie czemu cele oszczędnościowe nie są posortowane? 

Ja korzystam z wielu celi, na początku miesiąca przelawam tam pieniądze i muszę przyznać że proce

...

11-09-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy