Konta oszczędnościowe

Odpowiedz

OKO - dlaczego nie podaje informacji dokładniej?

[ Edytowane ]

Cześć.

Zastanawia mnie jednak dlaczego Bank nie wprowadzi zamiast zbędnych bąbelków i innych funkcjonalności tego typu, prostej rzeczy jak dokładne informowanie o tym jakie środki jak są oprocentowane.
Czyli klikam w Bonus i wyświetla mi się rozbicie - 2 341 zł oprocentowane na kwotę 1%, 641 na 2%. Po miesiącu wpłacam 1 000  zł dodatkowe i mam - 2 341 zł oprocentowane na kwotę 1%, 1 641 na 2%. Prosta rzecz, a od razu widać o co chodzi.

Odpowiedz
0 Lajków
Szkot
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
113
30
21-01-2016
Wiadomość 1 z 2 (9 830 wyświetleń)

Re.: OKO - dlaczego nie podaje informacji dokładniej?

Jeśli posiadasz Otwarte Konto Oszczędnościowe Bonus to jest podana informacja w MoimING jakim saldem początkowym dysponowałeś oraz jaka jest kwota nowych środków (kwota ta każdego dnia jest sprawdzana). Ponadto wskazana jest również informacja, że nowe środki są objęte oprocentowaniem 2 %, a  pozostałe 0,7 % w skali roku. Znajdziesz to wszystko w jednym miejscu po kliknięciu w Otwarte Konto Oszczędnościowe Bonus.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (9 790 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy