19-04-2017 16:45 | Edytowano: 19-04-2017 16:51
Cześć.
Zastanawia mnie jednak dlaczego Bank nie wprowadzi zamiast zbędnych bąbelków i innych funkcjonalności tego typu, prostej rzeczy jak dokładne informowanie o tym jakie środki jak są oprocentowane.
Czyli klikam w Bonus i wyświetla mi się rozbicie - 2 341 zł oprocentowane na kwotę 1%, 641 na 2%. Po miesiącu wpłacam 1 000 zł dodatkowe i mam - 2 341 zł oprocentowane na kwotę 1%, 1 641 na 2%. Prosta rzecz, a od razu widać o co chodzi.
20-04-2017 15:24
Jeśli posiadasz Otwarte Konto Oszczędnościowe Bonus to jest podana informacja w MoimING jakim saldem początkowym dysponowałeś oraz jaka jest kwota nowych środków (kwota ta każdego dnia jest sprawdzana). Ponadto wskazana jest również informacja, że nowe środki są objęte oprocentowaniem 2 %, a pozostałe 0,7 % w skali roku. Znajdziesz to wszystko w jednym miejscu po kliknięciu w Otwarte Konto Oszczędnościowe Bonus.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 7 | |
| 5 | |
| 3 | |
| 3 | |
| 2 |