Odpowiedz

konto oszczędnościowe Bonus

W szczegółach Moje ING prezentują się odsetki wynikające z oprocentowania standardowego 0,7% w skali roku?

Liczymy je dziennie porównując saldo bieżące z początkowym? Czyli te odsetki liczone są dla nowych środków?

Odpowiedz
0 Lajków
ananimowy
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
69
0
20-01-2019
Wiadomość 11 z 14 (4 548 wyświetleń)

Re: konto oszczędnościowe Bonus

Tak, w szczegółach konta oszczędnościowego Bonus prezentujemy standardowe odsetki. 
Odsetki liczymy każdego dnia od całości kwoty, która jest zgromadzona na tym koncie. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
216
07-06-2017
Wiadomość 12 z 14 (4 519 wyświetleń)

a te odsetki każdego dnia liczone są na 2,5%?

Odpowiedz
0 Lajków
ananimowy
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
69
0
20-01-2019
Wiadomość 13 z 14 (4 514 wyświetleń)

Odsetki w wysokości 2,5% w skali roku naliczamy codziennie przez cały okres trwania promocji od oszczędności, które są traktowane jako nowe środki.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
228
12-10-2015
Wiadomość 14 z 14 (4 489 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Kredyt hipoteczny a służebność

Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i

...

14-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne. 

13-11-2024
Kredyt hipoteczny a służebność

Dzień dobry,

czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?

Pozdrawiam

14-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy