03-07-2019 14:50
Saldo początkowe 0.00zł. W trakcie trwania umowy wpłaciłem pewną kwotę i po pewnym czasie, nie czekając na zakończenie umowy wypłaciłem prawie całość zostawiając 1.00zł. Czy skorzystam z bonusowego oprocentowania za okres w czasie którego moje pieniądze były na koncie OKO Bonus ?
04-07-2019 16:09
@franek48 Jeśli na koniec trwania konta Bonus miałeś kwotę choćby o złotówkę wyższą niż saldo początkowe, to tak skorzystasz z Bonusa. Otrzymasz odsetki za ten okres, kiedy pieniądze były na koncie.
Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 11-12-2025Dzień dobry,
Posiadamy kredyt hipoteczny, który jest przypisany do konta narzeczonej, oczywiście w umowie kredytowej jestem dopisany do kredytu jako współkredytobiorca (50/50). W przypadku, gdybyśmy c
... 09-12-2025Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 7 | |
| 5 | |
| 3 | |
| 3 | |
| 2 |