13-03-2019 19:24
Witam,
Miałbym parę pytań odnośnie OKO Bonus.
Posiadam konto Direct w ING. Na Otwartym koncie oszczędnościowym mam 0,00 zł na chwilę obecną.
1. Zakładając OKO Bonus na chwilę obecną wyświetla mi się, że mam 0,00 zł na koncie oszczędnościowym, czyli rozumiem, że jest to saldo początkowe i reszta środków które wpłacę od tego momentu będzie już liczona 2,5% przez 4 miesiące, a później 0,7% w skali roku? Do salda początkowego brane jest tylko pod uwagę saldo konta oszczędnościowego czy także inne konta na danym rachunku? Bo na koncie Direct posiadam środki ale przy zakładaniu OKO bonus było napisane, że saldo początkowe wynosi 0,00 zł.
2. Czy mogę założyć OKO Bonus już dzisiaj a wpłaty środków dokonać w późniejszym terminie np. za tydzień?
3. Czy mogę dokonać wpłaty na OKO Bonus bezpośrednio ze środków z konta Direct? Czy jest to darmowe?
4. Przy zakładaniu konta pojawia się informacja, że należy wskazać konto na które przelane zostaną środki po upłynięciu okresu lokaty. Mogę wskazać jedynie Otwarte konto oszczędnościowe. Czy nie moge wskazać swojego rachunku w koncie Direct? Jak wygląda późniejsza procedura? Czy mogę bez problemu wypłacić środki z Otwartego konta oszczędnościowego na zwykłe ING Direct?
14-03-2019 18:54 | Edytowano: 14-03-2019 18:59
Witaj
Cieszę się, że chcesz skorzystać z naszej oferty. Przesyłam odpowiedzi na Twoje pytania - mam nadzieję, że będą pomocne
Zachęcam Cię serdecznie do skorzystania z naszej promocji
14-03-2019 21:28
Ślicznie dziękuję za odpowiedzi. Wszelkie wątpliwości zostały rozwiane Chyba skorzystam z tej promocji. Pozdrawiam
14-03-2019 21:57 | Edytowano: 14-03-2019 21:58
Tak, jak wspomniałam - zachęcam!
Na pewno przyniesie Ci wiele korzyści
Nie mogę się zalogować do bankowości internetowej i tym samym skorzystać z moich własnych pieniędzy (po przejściu przez proces logowania widzę tylko kręcące kółeczko). Informatycy w ING - ogarnijcie s
... 25-11-2024Skontaktuj się z nami przez czat po zalogowaniu do Mojego ING przez przeglądarkę WWW lub infolinią pod numerem 32 357 00 69 - sprawdzimy co jest powodem.
25-11-2024