Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Ing OKO Bonus 7 %
10-09-2022 20:11
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam
Chciałbym skorzystać z 7 % ing lokata na 3 mc lokatę już założyłem tylko teraz nie wiem gdzie mam przelać pieniądze załóżmy 50 tyś z innego Banku aby saldo początkowe było takie jak przeleje, czy mam przelać na ROR a dopiero potem na to oko 7 % ??
Ing pisze ze:
Oprocentowanie 7% dotyczy wyłącznie nowych środków. Nowe środki to nadwyżka nad kwotą, która była na Twoich kontach oszczędnościowych i lokatach (tzw. saldem początkowym) 15 sierpnia 2022 r.
Czyli wychodzi ma to ze nie mogę przelać ich na główne konto ROR ?? Czyli na inne oszczędnościowe a dopiero potem na to 7 % bo już sam nie wiem
Proszę o szybko zrozumiało odpowiedz
Chciałbym skorzystać z 7 % ing lokata na 3 mc lokatę już założyłem tylko teraz nie wiem gdzie mam przelać pieniądze załóżmy 50 tyś z innego Banku aby saldo początkowe było takie jak przeleje, czy mam przelać na ROR a dopiero potem na to oko 7 % ??
Ing pisze ze:
Oprocentowanie 7% dotyczy wyłącznie nowych środków. Nowe środki to nadwyżka nad kwotą, która była na Twoich kontach oszczędnościowych i lokatach (tzw. saldem początkowym) 15 sierpnia 2022 r.
Czyli wychodzi ma to ze nie mogę przelać ich na główne konto ROR ?? Czyli na inne oszczędnościowe a dopiero potem na to 7 % bo już sam nie wiem
Proszę o szybko zrozumiało odpowiedz
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
11-09-2022 17:28
Re: Ing OKO Bonus 7 %
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dziękujemy za skorzystanie z naszej oferty Saldo początkowe obliczyliśmy dla każdego klienta tego samego dnia - 15.08. Jego wysokość dla Twoich oszczędności, sprawdzisz w szczegółach konta oszczędnościowego OKO Bonus.
Jeśli posiadasz nowe środki, możesz przelać je od razu na to konto oszczędnościowe lub najpierw na konto ROR i z niego przelew własny na konto promocyjne. Sposób zasilenia tego konta nie ma znaczenia.
Nowa wpłacona gotówka to saldo nowych środków, od których będziemy naliczać 7%.
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj