Odpowiedz

Ing OKO Bonus 7 %

Witam
Chciałbym skorzystać z 7 % ing lokata na 3 mc lokatę już założyłem tylko teraz nie wiem gdzie mam przelać pieniądze załóżmy 50 tyś z innego Banku aby saldo początkowe było takie jak przeleje, czy mam przelać na ROR a dopiero potem na to oko 7 % ??

Ing pisze ze:
Oprocentowanie 7% dotyczy wyłącznie nowych środków. Nowe środki to nadwyżka nad kwotą, która była na Twoich kontach oszczędnościowych i lokatach (tzw. saldem początkowym) 15 sierpnia 2022 r.

Czyli wychodzi ma to ze nie mogę przelać ich na główne konto ROR ?? Czyli na inne oszczędnościowe a dopiero potem na to 7 % bo już sam nie wiem

Proszę o szybko zrozumiało odpowiedz
Odpowiedz
0 Lajków
Bolekxp
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
10-09-2022
Wiadomość 1 z 2 (4 474 wyświetleń)

Re: Ing OKO Bonus 7 %

Dziękujemy za skorzystanie z naszej oferty Emotikon: Szczęśliwy Saldo początkowe obliczyliśmy dla każdego klienta tego samego dnia - 15.08. Jego wysokość dla Twoich oszczędności, sprawdzisz w szczegółach konta oszczędnościowego OKO Bonus. 

Jeśli posiadasz nowe środki, możesz przelać je od razu na to konto oszczędnościowe lub najpierw na konto ROR i z niego przelew własny na konto promocyjne. Sposób zasilenia tego konta nie ma znaczenia. 

Nowa wpłacona gotówka to saldo nowych środków, od których będziemy naliczać 7%.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
453
84
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (4 421 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy