Konta oszczędnościowe

Odpowiedz

Cele oszczędnościowe - przelew na cel z innego banku

Dzień dobry, 

czy da się zrobić przelew na cel oszczędnościowy z innego banku, wiem, że mogę przelać pieniądze na konto oszczędnościowe ale potem muszę ręcznie przenieść je na cel. Czy mogę tak zrobić przelew z innego banku aby od razu trafił na cel. W ramach przelewów własnych można to zrobić. 

Odpowiedz
0 Lajków
patryks79
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
17-04-2025
Wiadomość 1 z 4 (6 574 wyświetleń)

Re.: Cele oszczędnościowe - przelew na cel z innego banku

Nie mamy takiej możliwości. Cel ustalasz na swoim koncie oszczędnościowym, nie ma osobnego numeru rachunku. Wpłatę zrobisz, albo przez przelew własny w Moje ING, albo po wejściu w dany cel.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
502
88
18-01-2021
Wiadomość 2 z 4 (6 524 wyświetleń)

Re.: Cele oszczędnościowe - przelew na cel z innego banku

No szkoda. Przydałaby mi się taka możliwośc, jakiś tag w tytule czy coś. 

Odpowiedz
0 Lajków
patryks79
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
17-04-2025
Wiadomość 3 z 4 (6 514 wyświetleń)

Re: Re.: Cele oszczędnościowe - przelew na cel z innego banku

Dziękujemy za pomysł. Przekazałem go do odpowiedniego zespołu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
666
134
12-04-2017
Wiadomość 4 z 4 (5 938 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Promocja na Operat szacunkowy

Podobno jest obecnie jakaś promocja na operat szacunkowy wykonany we własnym zakresie przez złożeniem wniosku kredytowego. Gdzie znajdę taką informację?

26-05-2026
Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Witam.

Podczas biezacego weekendu nie moglam w trzech wplatomatach wplacic pieniedzy na konto za pomoca blika.

Za kazdym razem po wpisaniu kodu blik operacja zostawala automatycznie odrzucona, nawet nie

...

25-05-2026
Re.: Pożyczka online - problem techniczny

Mam ten sam problem, zgłoszony już prawie 2 tygodnie temu. Do tej pory nie rozwiązany, przykro patrzeć, że dzieje się to już od dłuższego czasu a pomoc techniczna udaje, że nie widzi takiego problemu.

...

25-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy