Konta oszczędnościowe

Odpowiedz

Błąd przy zakładaniu celu oszczędnościowego

Przy próbie założenia celu oszczędnościowego, po potwierdzeniu danych, pojawia się komunikat Błąd wczytywania danych Spróbuj ponownie później. Taka sytuacja ma miejsce od dłuższego czasu, zarówno w bankowości elektronicznej, jak i w aplikacji. Proszę o informacje jak to rozwiązać.

Odpowiedz
0 Lajków
Anna2703
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
20-04-2024
Wiadomość 1 z 2 (2 123 wyświetleń)

Re: Błąd przy zakładaniu celu oszczędnościowego

Proszę wejść w zakładkę "Moje dane"-> Dane osobiste. A tam obok oświadczenia CRS i FATCA wybrać "Zmień" i zapisać zmiany. Po zapisaniu danych proszę spróbować założyć ponownie cel oszczędnościowy.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
SebastianM
Moderator
Moderator icon
115
19
03-03-2023
Wiadomość 2 z 2 (2 046 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Wniosek o leasing operacyjny

Prosimy, skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Sprawdzimy to. Specjaliści firmowi są dla Ciebie dostępni w dni robocze od 8:00 do 18:00.

03-01-2025
IKE - więcej niż jeden fundusz

Dzień dobry, mam IKE w ING. Przy założeniu wybrałem konkretny fundusz. Robię regularnie kolejne wpłaty, które idą na ten sam fundusz. Chciałbym jednak, żeby cześć moich wpłat szła na inny fundusz z of...

03-01-2025
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Trochę rozjaśniłeś kwestie tej blokady.. czego nie udało się niestety na czacie i w placówce.. Przy okazji.. W Placówce również nie udało się mi uzyskać odpowiedzi na tą sprawę.. a konkretniej kwesti

...

02-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy