Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

promocja Mobili zyskują-nie zalicza płatności kartą

Dzień dobry założyłem konto w ing w dniu 21 maja, karta dotarła 29 maja. W zakładce moje promocje w zakładce płać mobilnie nie zalicza mi transakcji  to jedyny punkt który widnieje jako niespełniony aby otrzymać 600zł  w promocji mobilni zyskuja.W regulaminie jest informacja i(W ciągu 3 miesięcy od dnia otwarcia Konto wraz z OKO ,wykonaj 15 transakcji bezgotówkowych - po 5 transakcji w każdym miesiącu kalendarzowym,
płacąc za towary lub usługi, stacjonarnie lub przez internet .

Rozumiem ze pierwszy miesiąc liczy sie od dnia otwarta konta(21 maja) do 21 czerwca, drugi od 22 czerwca do 22 lipca ,trzeci od 23 lipca do 23 sierpnia ? W każdym z tych miesięcy mam po 7-12 transakcji karta płatniczą a mimo to więdnie jako warunek niespełniony...

Odpowiedz
0 Lajków
DanutaGemra
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
1
0
08-08-2026
Wiadomość 1 z 1 (12 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
promocja Mobili zyskują-nie zalicza płatności kartą

Dzień dobry założyłem konto w ing w dniu 21 maja, karta dotarła 29 maja. W zakładce moje promocje w zakładce płać mobilnie nie zalicza mi transakcji  to jedyny punkt który widnieje jako niespełniony a

...

08-08-2026
Re.: Limit zadłużenia na koncie

Niestety przez naszą społeczność nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić. Jeśli chcesz otrzymać od nas więcej informacji odnośnie naszej decyzji, to napisz do nas na czacie po zalogowaniu się aplikacji M

...

08-08-2026
Czas oczekiwania i cofnięcie wniosku

Ponad miesiąc temu składaliśmy z mężem wniosek o kredyt hipoteczny. Kwota nie jest aż tak ogromna bo połowę wartości nieruchomość wpłacamy jako wkład własny. Po pierwszym tygodniu z winy pracownika mu...

07-08-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy