30-10-2021 08:38
Witam.
Tak jak powyżej, w nazwie tematu- zastrzegłem swój dowód, gdyż mylnie stwierdziłem, że jest on zagubiony, lecz zanim wybrałem się go również zastrzec do Urzędu postanowiłem przetrząść cały dom i o zgrozo, znalazłem ową zgubę.
Co w takiej sytuacji? Czy wizyta w placówce pozwoli mi na "podpięcie" dowodu na nowo do swojego konta, czy też muszę w jakiś inny sposób zweryfikować ów dokument.
Dziękuję za odpowiedź, A.
31-10-2021 07:53
@arantaur Standardowo dowód osobisty odblokujemy dla Ciebie w oddziale i będziesz mógł normalnie się nim u nas posługiwać.
Witam. Robiłam już kilka nadpłat, w różnych kwotach i dniach. Jak skrócić okres kredytowania? Niestety za każdym razem otrzymuje informację „Nie możesz teraz skrócić okresu kredytowania”. Nie chce mni
... 16-11-2024Dzień dobry,
na początek kilka słów wstępu: mam w ING kredyt hipoteczny, który zaciągnęliśmy wspólnie z żoną. Ja nie mam i nigdy nie miałem w ING żadnego konta, ale teraz z racji kredytu mam podgląd ra
... 16-11-2024No nieeeeee no, faktycznie znowu nie działa. Czy ING nie może wysłać przynajmniej części swoich informatyków na jakiś dodatkowy urlop, żeby przestali w końcu psuć coś co działa?
16-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
21 | |
12 | |
7 | |
6 | |
6 |