Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Zastrzeżony dokument w banku, który został odnaleziony.

Witam.

Tak jak powyżej, w nazwie tematu- zastrzegłem swój dowód, gdyż mylnie stwierdziłem, że jest on zagubiony, lecz zanim wybrałem się go również zastrzec do Urzędu postanowiłem przetrząść cały dom i o zgrozo, znalazłem ową zgubę.

Co w takiej sytuacji? Czy wizyta w placówce pozwoli mi na "podpięcie" dowodu na nowo do swojego konta, czy też muszę w jakiś inny sposób zweryfikować ów dokument.
Dziękuję za odpowiedź, A.

Odpowiedz
0 Lajków
arantaur
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
30-10-2021
Wiadomość 1 z 2 (2 887 wyświetleń)

Re: Zastrzeżony dokument w banku, który został odnaleziony.

@arantaur Standardowo dowód osobisty odblokujemy dla Ciebie w oddziale i będziesz mógł normalnie się nim u nas posługiwać.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
584
126
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 846 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Nadpłata kredytu hipotecznego i skrócenie okresu kredytowania

Witam. Robiłam już kilka nadpłat, w różnych kwotach i dniach. Jak skrócić okres kredytowania? Niestety za każdym razem otrzymuje informację „Nie możesz teraz skrócić okresu kredytowania”. Nie chce mni

...

16-11-2024
Oświadczenie KYO w przypadku kredytu hipotecznego

Dzień dobry,

na początek kilka słów wstępu: mam w ING kredyt hipoteczny, który zaciągnęliśmy wspólnie z żoną. Ja nie mam i nigdy nie miałem w ING żadnego konta, ale teraz z racji kredytu mam podgląd ra

...

16-11-2024
Re: Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

No nieeeeee no, faktycznie znowu nie działa. Czy ING nie może wysłać przynajmniej części swoich informatyków na jakiś dodatkowy urlop, żeby przestali w końcu psuć coś co działa?

16-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy