Odpowiedz

Przelew na konto osobiste

Dzisiaj wykonałam przelew własny z firmowego konta na osobiste, przelew z firmowego wyszedł. Na osobiste jeszcze nie dotarł. Wcześniej docieral w tym samym czasie, nigdy nie czekałam do następnego dnia. Tym razem muszę czekać. Czy coś się zmieniło w tym temacie czy to jakiś błąd systemu?
Odpowiedz
0 Lajków
freaksane
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
06-08-2018
Wiadomość 1 z 2 (4 541 wyświetleń)

Re: Przelew na konto osobiste

@freaksane W ramach naszego banku przelewy księgujemy lub udostępniamy online. Jeśli przelew zleciłaś po godzinie 20.00, to na koncie odbiorcy pieniądze powinny zostać udostępnione. Nie dzieje się tak tylko w sytuacjach, gdy konto odbiorcy jest zablokowane. Sytuację na rachunku możemy sprawdzić dla Ciebie na naszej infolinii, dostępnej całodobowo.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 2 (4 488 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy