Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Pełnomocnik a współwłaściciel konta

Czy znajdę gdzieś, na stronie informacyjnej banku, w regulamienie, różnice w uprawnieniach do konta dla pełnomocnika a wpsółwłaściciela do konta?

Ewentaulnie czy mogę się dowiedzieć jakie są prawa, możliwości tego pierwszego?

Czy Pełnomocnik może zmienic typ konta?

Czy pełnomocnik może zminić limity np. do kart i inne ustawienia do konta?

Jaki jest zakres jego uprawnień w stosunku do konta, do którego posiada pełnomocnitwo (i/a współwłaściciela).

Głównie chodzi mi o uprawnienia w dostępie do systemu Moje ING.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 2 (47 741 wyświetleń)

Re.: Pełnomocnik a współwłaściciel konta

Informacje o o pełnomocniku znajdziesz w regulaminie świadczenia przez ING Bank Śląski S.A. usług w ramach prowadzenia rachunków oszczędności... ( strona 13).

Pełnomocnik przez system bankowości internetowej może zmienić typ konta i limity transakcyjne dla karty.

Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinBa
Były moderator
Były moderator icon
108
35
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (47 678 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy