23-11-2015 13:42
Dzień dobry wszystkim,
Od dłuższego czasu jestem posiadaczem konta Direct. Założyłem je jeszcze będąc niepełnoletnim, w związku z czym nie ponosiłem kompletnie żadnych opłat z tytułu prowadzenia konta - przelewy, karta zbliżeniowa, BLIK, oraz wszystko inne było za darmo. Ukończyłem jednak 18 lat i z tego, co mi wiadomo, wiąże się to, z wprowadzeniem opłat za kartę. Chciałbym dowiedzieć się, ile te opłaty wynoszą, oraz czy poza tym, zmienia się coś na moim koncie?
23-11-2015 13:43
24-11-2015 12:51 – ostatnio edytowany 24-11-2015 15:06 przez PawełS
jedzbo napisali:
Dzień dobry wszystkim,
Od dłuższego czasu jestem posiadaczem konta Direct. Założyłem je jeszcze będąc niepełnoletnim, w związku z czym nie ponosiłem kompletnie żadnych opłat z tytułu prowadzenia konta - przelewy, karta zbliżeniowa, BLIK, oraz wszystko inne było za darmo. Ukończyłem jednak 18 lat i z tego, co mi wiadomo, wiąże się to, z wprowadzeniem opłat za kartę. Chciałbym dowiedzieć się, ile te opłaty wynoszą, oraz czy poza tym, zmienia się coś na moim koncie?
Z chwilą ukończenia pełnoletności konto automatycznie zmienia swoje parametry na Konto Direct 18 -26. Co za tym idzie może pojawić się opłata w wysokości 7zł za kartę. Opłaty można uniknąć w przypadku posiadaczy Kont Direct w wieku 18-26 lat w okresie do 28.03.2016 r.
Wystarczy dokonać transkcji bezgotówkowych na kwotę co najmniej 200 zł w okresie od 29 dnia danego miesiąca do 28 dnia następnego miesiąca. Ważne aby ww. transakcje został również rozliczone w okresie od 29 dnia danego miesiąca do 28 dnia następnego miesiąca.
Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 22-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
21 | |
12 | |
7 | |
6 | |
4 |