Odpowiedz

Jak przestać być klientem

Kiedyś konsultantka namówiła mnie do otworzenia konta bankowego (MOBI 18-26), którego nie używam. Konto udało mi się usunąć przez stronę, ale pytanie jak mogę całkowicie przestać być klientem ING, kolokwialne "wypisanie" się? Da się to jakoś zrobić przez internet czy muszę wybrać się do punktu? Jeśli tak, to jak się do tego przygotować? 

Odpowiedz
0 Lajków
niccol12
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
25-02-2025
Wiadomość 1 z 2 (4 001 wyświetleń)

Re.: Jak przestać być klientem

Przykro nam, że podjęłaś decyzję o zamknięciu konta u nas Emotikon: Smutny Jeśli nie masz już kont ale nadal możesz logować się w bankowości internetowej - to do zamknięcia pozostaje jedynie ta usługa. Możesz ją zamknąć w zakładce Ustawienia - Bezpieczeństwo - Dostęp do bankowości - Zamykanie Mojego ING.

Usługi możesz też zamknąć w placówce bankowej. Na spotkanie zabierz aktualny dokument tożsamości.

Zachęcam do skorzystania z naszej oferty w przyszłości Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
622
129
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (3 927 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Cele oszczędnościowe - błąd przy zapisie

Dzień dobry!
Ostatnio wprowadzone zostały zmiany co do nazwy celów oszczędnościowych. Obecnie nie można używać znaków specjalnych. Jeśli miałam znaki specjalne w nazwie, teraz podczas edycji celu konie...

26-03-2026
Re: kryptowaluty

Ze względów bezpieczeństwa możemy poprosić o dodatkowe informacje na temat transakcji. Więcej informacji na ten temat możesz znaleźć na naszej stronie tutaj: https://www.ing.pl/o-banku/kyc-poznaj-swojego-klienta

...

25-03-2026
Zdjęcie na stronę kancelarii

Jestem prawnikiem i chcę odświeżyć swoje zdjęcie profilowe oraz zdjęcia na stronę kancelarii. Jakie wskazówki dotyczące stroju i przygotowania do sesji portretów biznesowych są najważniejsze dla kogoś

...

25-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy