Odpowiedz

Jak przestać być klientem

Kiedyś konsultantka namówiła mnie do otworzenia konta bankowego (MOBI 18-26), którego nie używam. Konto udało mi się usunąć przez stronę, ale pytanie jak mogę całkowicie przestać być klientem ING, kolokwialne "wypisanie" się? Da się to jakoś zrobić przez internet czy muszę wybrać się do punktu? Jeśli tak, to jak się do tego przygotować? 

Odpowiedz
0 Lajków
niccol12
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
25-02-2025
Wiadomość 1 z 2 (577 wyświetleń)

Re.: Jak przestać być klientem

Przykro nam, że podjęłaś decyzję o zamknięciu konta u nas Emotikon: Smutny Jeśli nie masz już kont ale nadal możesz logować się w bankowości internetowej - to do zamknięcia pozostaje jedynie ta usługa. Możesz ją zamknąć w zakładce Ustawienia - Bezpieczeństwo - Dostęp do bankowości - Zamykanie Mojego ING.

Usługi możesz też zamknąć w placówce bankowej. Na spotkanie zabierz aktualny dokument tożsamości.

Zachęcam do skorzystania z naszej oferty w przyszłości Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
597
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (503 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: dyspozycja na wypadek śmierci a kredyt w banku ING

OK, dziękuję za informację.

07-04-2025
Re.: dyspozycja na wypadek śmierci a kredyt w banku ING

W przypadku śmierci właściciela konta dyspozycja zostanie wypłacona zgodnie z zapisem osobie, która została w niej wpisana. Reszta kwoty, jeśli zostanie i ewentualne pożyczki wpadają w masę spadkową i...

07-04-2025
Re.: Nowa karta, niepełny okres rozliczeniowy a opłaty

W pierwszym okresie rozliczeniowym, w którym zamawiasz kartę do konta i który jest niepełny, nie nalicza się opłata za kartę.

07-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy