27-06-2025 14:39
Absolutnie nie polecam ING Księgowości, z daleka i szerokim łukiem, typowe naciągactwo i złodziejstwo.
Dziwie się, że jest firmowane przez ING.
Miało być bajkowo jak w reklamach, pierwszy miesiąc za 1 zł, ale nie było już na start bo pracownik źle wpisał kod. Reklamacja złożona i odrzucona. Zapłaciłem i wybrałem pakiet na platformie.
Super było do momentu, kiedy nie zrezygnowałem z subskrybcji i odcięło mnie od dokumentów i całej platformy.
Pracownik ze wsparcia technicznego poradził mi złożenie reklamacji, ostatnio ulubione słowa jak ktoś coś zje....i nie berze za to odpowiedzialności.
"może pan złożyć reklamację" -bosko ! Nikt nigdzie nie pisze, że rezygnując z subskrybcji w momencie kliknięcia nie masz dostępu do platformy, a to był 20 czerwca, więc do końca miesiąca powinienem mieć dostęp do usług. Niestety bajka się skończyła, aby odzyskać dokumenty musze wykupić pakiet,
żenada i czyste złodziejstwo, to takie typowo polskie " nie mamy Pańskiego płaszcza i co Pan nam zrobi" - Bareja
Obleciałem sobie, że zrobię wszystko, aby moi przyjaciele i znajomi nigdy nie brali pod uwagę usług ING Księgowość.
Nie wspomnę już, że nikt nawet nie miał refleksji ,aby powiedzieć magiczne słowo "przepraszam".
Tutaj nie sprawdzimy informacji o Twojej umowie
Proszę skontaktuj się z naszą infolinią pod numerem 32 357 00 77. Specjaliści na infolinii są dostępni w dni robocze, od poniedziałku do piątku w godzin
Regulamin konkursu „Strefy Finansowej Misji”
Obowiązuje od 07 stycznia 2026 r.
§ 1 Wprowadzenie
1. Organizatorem Konkursu (zwanego dalej „Konkursem”) jest ING Bank Śląski S.A. z siedzibą w Katowic
... 19-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |