27-06-2025 14:39
Absolutnie nie polecam ING Księgowości, z daleka i szerokim łukiem, typowe naciągactwo i złodziejstwo.
Dziwie się, że jest firmowane przez ING.
Miało być bajkowo jak w reklamach, pierwszy miesiąc za 1 zł, ale nie było już na start bo pracownik źle wpisał kod. Reklamacja złożona i odrzucona. Zapłaciłem i wybrałem pakiet na platformie.
Super było do momentu, kiedy nie zrezygnowałem z subskrybcji i odcięło mnie od dokumentów i całej platformy.
Pracownik ze wsparcia technicznego poradził mi złożenie reklamacji, ostatnio ulubione słowa jak ktoś coś zje....i nie berze za to odpowiedzialności.
"może pan złożyć reklamację" -bosko ! Nikt nigdzie nie pisze, że rezygnując z subskrybcji w momencie kliknięcia nie masz dostępu do platformy, a to był 20 czerwca, więc do końca miesiąca powinienem mieć dostęp do usług. Niestety bajka się skończyła, aby odzyskać dokumenty musze wykupić pakiet,
żenada i czyste złodziejstwo, to takie typowo polskie " nie mamy Pańskiego płaszcza i co Pan nam zrobi" - Bareja
Obleciałem sobie, że zrobię wszystko, aby moi przyjaciele i znajomi nigdy nie brali pod uwagę usług ING Księgowość.
Nie wspomnę już, że nikt nawet nie miał refleksji ,aby powiedzieć magiczne słowo "przepraszam".
Witam
Też mnie tak oszukali, złożyłem 3 reklamacje, złodzieje. Jak odzyskam pieniądze to zamknę wszystko po 20 latach bycia ich klientem.
Brak jest dostatecznej informacji, że stracisz dostęp do pien
... 18-07-2025ING to PO PROSTU ZŁODZIEJE
Wpłaciłam do jednego z bankomatów kwotę 24 tys. zł. Zostały zakiegowane 20 tys. zł.
Złożyłam reklamację dwukrotnie i za każdym razem została ona odrzucona przez bank. Moje
Cześć, czy długi okres oczekiwania na decyzje w sprawie udzielenia kredytu hipotecznego to już standard? 18.06 złożyłam wszelkie wymagane dokumenty do wniosku o kredyt hipoteczny (zaświadczenia, opera
... 18-07-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
3 | |
2 | |
2 | |
2 | |
1 |