09-10-2016 16:29
Witam mam pytanie jaki jest IBAN oraz numer SWIFT ING banku śląskiego. Czy iban to PL + rachunek konta jesli tak co co to sa liczby kontrolne a w BIC sa XXX. Chodzi mi BIC gdy ja jestem płatnikiem za granicą. Gdy podeałem BIC INGBPLPW a IBAN PL dalej rachunek konta to pwoeidzieli mi iż sa to złe numery. W internecie gdzies znalazłem przykładowe potwierdzenie przelewu gdzie u płatnika ING pisało INGBPLPWXXX
10-10-2016 19:58
Te dane są poprawne. XXX w kodzie BIC/SWIFT to tylko dopełnienie do wymaganej ilości pól.
Kod SWIFT ING Banku Śląskiego to: INGBPLPW.
Nr konta w formacie IBAN to PL i 26 cyfr Twojego numeru konta.
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
21 | |
12 | |
7 | |
6 | |
4 |