30-05-2022 16:35
Posiadając konto w ING Business, czy ja jestem w stanie wygenerować Historię Transakcji do pliku CSV?
31-05-2022 16:46
Tak, generowanie historii w tym rozszerzeniu jest możliwe w formie szablonu eksportu danych.
Po zalogowaniu trzeba wybrać odpowiednio: Administracja i Narzędzia – Import/Eksport – Szablony Eksportu – Dodaj szablon (prawy górny róg ekranu).
Dzięki temu z listy dostępnych szablonów można wybrać Historia Operacji, dodać to co ma się znaleźć w szczegółach i zapisać go.
Pojawi się w szablonach i można z niego korzystać jak tylko zajdzie taka potrzeba.
Jeśli będziesz chciał wsparcia w zakresie przygotowania szablonu, zapraszamy pod numer 32 357 00 24.
01-06-2022 08:05
Dzięki, wygląda na to, że udało się wyciągnąć to co potrzebowałem. Pozdrawiam PH
Rozumiem, że chodzi o ubezpieczenie spłaty kredytu - musisz ocenić swoją sytuację, żeby określić, czy warto rozszerzać ubezpieczenie: wysokość kredytu pozostałą do spłaty, sytuację w pracy, wysokość o
... 02-11-2024Cześć,
Korzystałam z restrukturyzacji kredytu na okres 6 miesięcy, mój stan finansowy się nie poprawił czy mogę złożyć wniosek na kolejny okres?
01-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
23 | |
12 | |
8 | |
7 | |
6 |