Odpowiedz

regularne inwestowanie

witam, mam pytanie odnosnie tej promocji regularnego inwestowania, jak zapisalem juz sie do promocji i wypelnilem ankiete i umowe, to wybieram dowolny  fundusz i dodaje do koszyka i tak wpisuje najpierw kwote do inwestycji (min 300 zl zebra brac udzial w promocji regularnego inwestowania i zgarnac bonus, nie ma oplat manipulacyjnych za wejscie do funduszu) potme klikam iz chce dokupowac regularnie, wypieram opcje kwotowej (chce max bonus wiec wybieram 1000zl) i wybierma data, jak np. ustawie 10 to wyswietla mi sie ze wplaty rozpoczna sie po 10.10.2019 czy to oznacza ze pierwsze zlecenie bedzie 10 pazdziernika (ten 1000 zl , a 300 zl od razu?) czy tez od razu 300 zl a 1000 zl bedzie od 10 listopada? bo rozumiem ze to oznacza kiedy beda te kolejne wplaty a to co na gorze zaznaczamy kwote inwestycji to od razu? 

Odpowiedz
0 Lajków
as91
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
88
6
05-04-2019
Wiadomość 1 z 2 (4 103 wyświetleń)

Re: regularne inwestowanie

Witaj,
dobrze rozumiesz. W tym przypadku pierwsze zlecenie 300 zł zrealizujemy od razu. Jeśli widzisz datę realizacji przy regularnym inwestowaniu 10 października, to zlecenie wykonamy jeszcze w tym miesiącu. 
Dodatkowo harmonogram zleceń możesz sprawdzić w Moim ING w zakładce: 
Usługi i narzędzia - Zarządzanie płatnościami - Zaplanowane płatności. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 992 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy