Odpowiedz

witam, 

czy jak w tym nowym tworze bardzwo ciekawym wybierzemy jakas opcje np. 75/25 proporcje to czy za jakis czas np. mozna go zmienic na np. 90/10? i przeniesc srodki do takich proporcji? 

Odpowiedz
0 Lajków
as91
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
83
6
05-04-2019
Wiadomość 1 z 3 (3 543 wyświetleń)

Re: inwesto

Cieszę się, że zainteresowałeś się naszym nowym programem inwestycyjnym. Zakup programu poprzedza wypełnienie w Moim ING ankiety inwestycyjnej. Na jej podstawie określimy Twój profil inwestycyjny i wskażemy rekomendację do zakupu wskazanego rodzaju Investo, W ramach programu jak dobrze zauważyłeś mamy różne portfele. Możesz skorzystać z portfela, który dla Ciebie rekomendujemy. Nie ma możliwości samodzielnego wyboru

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
338
65
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (3 452 wyświetleń)

Re: inwesto

A jak np. Za jakis czas raz jeszcze wypelnimy ankiete to wtedy mozna zmoenic proporcje portfela juz istniejacego ?
Odpowiedz
0 Lajków
as91
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
83
6
05-04-2019
Wiadomość 3 z 3 (3 436 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: problem z aplikacja banku

Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.

08-11-2024

Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.

08-11-2024

Ja znów mam problem taki ze wpłaciłem środki na konto i ostatecznie nie mam ich na koncie

08-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy