24-11-2016 21:46
Witam.
12.10.2016r. pani w banku namówiła mnie aby kupić fundusz inwestycyjny z lokatą 2%. Doradziła mi fundusz pieniężny NN Lokacyjny Plus (NN Parasol FIO). Zapewniła że nic nie stracę z zainwestowanej kwoty. Teraz z przerażeniem obserwuje jak kurczą się moje pieniądze na funduszu? Dlaczego? obiecywano zysk a z dnia na dzień pieniędzy jest mniej. Na czym to polega? o co tu chodzi? Inwestycja ma trwać rok a ja bardzo się boję o moje pieniądze. Czuję się oszukana i zawiedziona.
25-11-2016 09:23
25-11-2016 09:50
Ciesz się, że nie zainwestowałaś w BPH Fundusz Zamknięty nieruchomości. Z każdych wpłaconych 100 PLN odzyskałabyć 64 grosze, o ile, bo inwestorzy nawet tego nie dostali.
NN Lokacyjny Plus jest dość bezpieczny, ża dużo nie stracisz, ale nie wierz za bardzo doradcom w zapewnienia, bo oni mają sprzedać ten produkt. Obejrzyj Wilka z Wall Street, to zobaczysz mechanizm :-)
25-11-2016 21:06
Trudno odnieść się do informacji przekazanych w oddziale. W ramach produktu fundusz inwestycyjny z lokatą 2%, połowa pieniędzy trafia na trzymiesięczną lokatę oprocentowaną na 2% w skali roku. Druga połowa kwoty trafia na wybrany przez Ciebie fundusz. Informacje o produkcie możesz produkcie znajdzie na naszej stronie tutaj.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
2 | |
2 | |
2 | |
1 | |
1 |