24-11-2016 21:46
Witam.
12.10.2016r. pani w banku namówiła mnie aby kupić fundusz inwestycyjny z lokatą 2%. Doradziła mi fundusz pieniężny NN Lokacyjny Plus (NN Parasol FIO). Zapewniła że nic nie stracę z zainwestowanej kwoty. Teraz z przerażeniem obserwuje jak kurczą się moje pieniądze na funduszu? Dlaczego? obiecywano zysk a z dnia na dzień pieniędzy jest mniej. Na czym to polega? o co tu chodzi? Inwestycja ma trwać rok a ja bardzo się boję o moje pieniądze. Czuję się oszukana i zawiedziona.
25-11-2016 09:23
25-11-2016 09:50
Ciesz się, że nie zainwestowałaś w BPH Fundusz Zamknięty nieruchomości. Z każdych wpłaconych 100 PLN odzyskałabyć 64 grosze, o ile, bo inwestorzy nawet tego nie dostali.
NN Lokacyjny Plus jest dość bezpieczny, ża dużo nie stracisz, ale nie wierz za bardzo doradcom w zapewnienia, bo oni mają sprzedać ten produkt. Obejrzyj Wilka z Wall Street, to zobaczysz mechanizm :-)
25-11-2016 21:06
Trudno odnieść się do informacji przekazanych w oddziale. W ramach produktu fundusz inwestycyjny z lokatą 2%, połowa pieniędzy trafia na trzymiesięczną lokatę oprocentowaną na 2% w skali roku. Druga połowa kwoty trafia na wybrany przez Ciebie fundusz. Informacje o produkcie możesz produkcie znajdzie na naszej stronie tutaj.
Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku
... 13-05-2026Nie będę wam za darmo pomagał w debugowaniu błędu. Scenariusz znacie. Problem występuje zawsze w opisanej sytuacji, od co najmniej kliku tygodni. Możecie go naprawić, albo mieć klienta gdzieś i to ola
... 13-05-2026Ta sytuacja wymaga sprawdzenia. Prosimy o kontakt na czacie w Moim ING oraz o przekazanie dokładnej daty i godziny wystąpienia problemu.
13-05-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |