Jak inwestować

Odpowiedz

Kontrakty futures, strata na portfelu mimo zarobku

Otóż mam nieprzyjemny problem w ING Makler
Sprzedałem 5 FUSDZ o wartości łącznej 19 250 zł(2,50 oplata operacyjna), następnie kupiłem po łącznej wartości 19 218,4(również opłata operacyjna 2,50). Czyli zarobiłem 31,6 zł jednak broker naliczył mi opłatę 5 zł a zysku nie mam w portfelu, jest to już 3 raz I dzisiaj znowu to samo. Co zrobić? Coś źle liczę? proszę o pomoc
Odpowiedz
0 Lajków
foreshadow
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
19-09-2024
Wiadomość 1 z 2 (1 461 wyświetleń)

Re.: Kontrakty futures, strata na portfelu mimo zarobku

Zyski lub straty na kontraktach terminowych są księgowane po zamknięciu sesji giełdowej. Zysk który pojawił się w wyniku opisanych transakcji będzie widoczny dziś w godzinach wieczornych.

W przypadku kolejnych pytań zachęcam do kontaktu z biurem maklerskim poprzez Wiadomości w module Makler.

Odpowiedz
0 Lajków
KrzysztofN
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
58
12
12-06-2020
Wiadomość 2 z 2 (1 447 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy