Odpowiedz

Fundusze Inwestycyjne

Witam serdecznie, mam takie pytanie, otóż zainwestowałem około 20% swoich pieniędzy w fundusze pieniężne, akcyjne, obligacji i stabilnego wzrostu i moje pytanie jest takie: czy inwestować dalej wpłacając co miesiąc określone kwoty czy zostawić tak i czekać na wzrosty? Pozdrawiam serdecznie.  :-) 

Odpowiedz
0 Lajków
tomek_17177
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
14
1
21-10-2017
Wiadomość 1 z 2 (7 222 wyświetleń)

Re: Fundusze Inwestycyjne

[ Edytowane ]

W tym zakresie nie możemy Ci doradzić.
Proponuję zapoznanie się i skorzystanie z rozwiązań dostępnych w Moje ING. Takim narzędziem jest np. Trener finansowy.
Trener finansowy to bezpłatne i pierwsze takie narzędzie w Polsce. Przeanalizuje finanse i przedstawi konkretną, indywidualną propozycję oszczędzania. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
760
171
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (7 142 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Bank chciał pobrać dwie raty w jednym terminie

Przykro mi, jednak przez Forum nie możemy sprawdzić Twojej sytuacji w systemie. Proszę skontaktuj się z naszymi specjalistami na czacie w Moim ING lub telefonicznie +48 32 357 00 57.

Historia czatu za

...

11-12-2023
Re: Odrzucenie płatności BLIK

Skontaktuj się, proszę, z naszymi specjalistami na czacie po zalogowaniu w Moim ING. Tam będziemy Ci mogli pomóc i przyjmiemy w tej sprawie odpowiednie zgłoszenie. Nasi specjaliści dostępni są w dni r

...

11-12-2023
Re.: AI & Chmura w IKE

Cześć,

w naszej ofercie funduszy w ramach IKE posiadamy fundusze, które inwestują w różnego rodzaju spółki zarówno w Polsce jak i na świecie ale bardziej szeroko np. rynki rozwinięte, wschodzące, spółk

...

11-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy