Jak inwestować

Odpowiedz

Czy można kupić HUUUGE GAMES w Makler Ing?

Witam,

Dzisiaj debiut Huuuge Games. Nie było IPO w maklerze ing, ale nie widzę też możliwości kupienia po debiucie.

Będzie można zakupić akcje tej spółki przez makler ING?

Odpowiedz
0 Lajków
damian34
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
09-05-2020
Wiadomość 1 z 2 (3 600 wyświetleń)

Re.: Czy można kupić HUUUGE GAMES w Makler Ing?

Nasze Biuro Maklerskie nie umożliwia klientom Biura obrotu, ani przechowywania akcji spółek amerykańskich na prowadzonych rachunkach maklerskich.

Zlecenia dotyczące akcji spółek amerykańskich mogą być składane wyłącznie przez członków giełdy, którzy są dopuszczeni do działania w segmencie spółek amerykańskich na Giełdzie Papierów Wartościowych (GPW).

Nasze Biuro Maklerskie nie przystąpiło do prowadzonego przez GPW programu notowań akcji spółek amerykańskich.

Odpowiedz
0 Lajków
PawełH
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
95
21
15-06-2020
Wiadomość 2 z 2 (3 587 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Błąd aktywacji aplikacji na iPad

@MateuszS:

Podaj nam proszę dokładny model iPad'a jakiego posiadasz wraz z numerem systemu iOS jaki posiadasz. Przyjrzymy się temu. 

Model: iPad 11 A16 (11. gen., 2025) 128 GB Wi-Fi

iOS: najnowszy dostęp

...

14-07-2026
Re: Nowa Karta Przedpłacona

Rozumiem, że nowy wygląd karty może budzić mieszane odczucia, zwłaszcza jeśli byłeś przyzwyczajony do poprzedniej wersji. Przekazałam Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu. Każda opinia klientów jest d

...

14-07-2026
Nowa Karta Przedpłacona

Dzień dobry. Dostałem nową KARTĘ przedpłaconą. KARTĘ??? Czy tylko ja mam wrażenie, że to postępujące dziadostwo??? To jakaś przywieszka z ceną, cienka i giętka, mało czytelna i jakby pusta, CO TO JEST

...

14-07-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy